Pöydän vuokraus

Ohjeet ja säännöt myyntipöydän vuokraajalle

Olivia kirpputorin säännöt ja ohjeet

Vuokrajakso ja pöytävuokrat

Myyntipöydän voi vuokrata puhelimitse, sähköpostilla tai Facebookissa.

Minimi vuokrajakso on 7 päivää. Asiakas voi tuoda tavarat vuokrajaksoa edeltävänä päivänä viimeisen tunnin aikana (arkisin klo 17-18, viikonloppuisin klo 14-15).

Vuokrasopimuksen jatkosta ilmoitettava 3 päivää ennen jakson päättymistä.

Myyntipaikan vuokran voi maksaa tavaroita tuodessa tai sen voi vähentää tilityksen yhteydessä myynnistäsi. Jos vuokraviikkoja on useampi, vuokra maksetaan 7 päivän jaksoissa.

Hinnoittelu ja hintalaput

Myynnissämme on hinnoitteluun tarkoitettuja hintalappuja, n. 100kpl 1€. Nuppineulat sekä henkarit sisältyvät pöytävuokraan. Hintalaput voi tehdä myös itse. Merkitse pöydän numero ja hinta selvästi. Epäselvissä tapauksissa tulkitsemme hinnan harkintamme mukaan. Jos lappua ei löydy tai pöytänumero puuttuu,viemme tuotteen "löytöpöytään". Kassalta saat myös veloituksetta varashälyttimiä. Hälyttimiä käytettäessä laita hintalappu hälyttimen väliin. Jos haluat antaa tuotteillesi alennusta esim. -50%, ilmoita siitä kasssalle.

Tuotteet ja vastuu

Kirpputori ei vastaa tavaroiden kunnosta, vaan vastuu on myyjällä. Ilmoita hintalapussa, mikäli tuote ei ole ehjä.

Myytävät tuotteet tulee sijoittaa ainoastaan omaan pöytään, ei lattialle eikä käytäville. Myyntipaikan järjestyksestä ja siisteydestä vastaa myyjä itse.

Kirpputori ei korvaa asiakkaalle palo- tai vesivahinkoja, eikä varastettuja tai rikkimenneitä tavaroita. Pyrimme tekemään parhaamme estääksemme varkaudet ja vahingot.

Tilitys ja pöydän tyhjennys

Maksamme tilitykset joko käteisellä tai ilmoittamallesi tilille myyntijakson päätyttyä tai jaksoittain sovittaessa. Ilmoitathan vuokrajakson alussa, haluatko tilitykset käteisellä vai tilisiirtona. Tilitykset tilille tehdään maanantaisin ja torstaisin.

Pöytä tulee tyhjentää viimeistään vuokrajakson viimeisenä päivänä klo.17,viikonloppuisin klo.14 mennessä. Myyntipaikan tyhjentämisen jälkeen tarkistathan vielä löytöpöydän, ettei sinne mahdollisesti jää omia tavaroitasi.Löytöpöydässä olevia tavaroita säilytämme 2 viikkoa. Mikäli haluat jättää tavarat myyntijakson päätyttyä meille, ovat ne tämän jälkeen kirpputorin omaisuutta. Pöydän tyhjentämisestä veloitamme 10€, mikäli teemme sen puolestasi.

50/50 palvelu

Palvelun periaate on yksinkertainen. Myyjä tuo tavarat meille,me hinnoittelemme, asettelemme, myymme tavarat puolestasi, siivoamme pöydän päivittäin, sekä tyhjennämme pöydän vuokra-ajan päätyttyä. Tuotteet hinnoitellaan siten, että myyjä saa myynnistä 50% ja kirppis 50%. Tästä palvelusta perimme 15€ viikkovuokran. 50/50- pöytiä on tarjolla rajoitetusti.

Facebook-noutopiste

Idea on yksinkertainen ja tarkoitettu helpottamaan Facebook-ryhmissä tapahtuvaa kaupankäyntiä.

Facebook- myyjä tuo myymänsä tuotteen meille säilytykseen (max. Ikea-kassillinen, isommista tuotteista voidaan sopia sen hetkisen säilytystilan mukaan, ei kuitenkaan huonekaluja) ja ostaja noutaa sen meiltä aukioloaikojen puitteissa. Veloitamme tästä 2€/tuote tai kassi.

Myyjä ja ostaja sopivat tuotteen tuomisesta, noudosta ja hinnasta keskenään, toimimme vain säilytystilana. Ostaja jättää myyjälle pakettia noutaessa rahat ostosta +2€ meidän veloituksemme säilytyksestä, ja rahat odottavat myyjää kirpparilla seuraavan kerran meillä piipahtaessa! Helppoa vai mitä!

Myyjä: merkkaathan tuomaasi tuotteeseen lapulla oman nimesi, puhelinnumerosi, päivämäärän, jolloin tuot tuotteen meille sekä myyntihinnan. Nämä tiedot eivät kulje ostajalle, vain meille, mikäli joudumme ottamaan sinuun yhteyttä.

Ostaja: Varaa käteistä rahaa mukaan. Löydät pakettisi kassalta myyjän nimellä. Paketin säilytysaika on 2 viikkoa, jonka jälkeen palautamme sen myyjälle.

Olivia Kirpputori - Second Hand
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!